Stuur ons een e-mail
Dan nemen we spoedig contact met u op.


Heeft u een vraag? 0493 689 702

Behandelingen

STRALEN

Stralen is een voorbehandeling waarbij er onder hoge druk straalmiddel op het object wordt gespoten . Met dit proces wordt het staal opgeruwd om een goede hechting voor de vervolg behandeling te realiseren, tevens wordt roest en walshuid van het product verwijderd. Na het stralen kan er direct met de oppervlaktebehandeling worden gestart.

Lees meer

ZINKFOSFATEREN

Zinkfosfateren, een dijk van een corrosie werende voorbehandeling op staal. Zinkfosfateren wordt als voorbehandeling op stalen ondergronden uitgevoerd om 2 redenen: een betere corrosiewering een een betere hechting van de opvolgende coating laag creëren.

Lees meer

GLASPAREL STRALEN

Glasparelstralen is de ideale voor- of eindbehandeling voor non-ferro materialen als RVS.
Door RVS producten na bewerking te stralen wordt vervuiling, zetranden en de oxidelaag verwijderd en wat overblijft, is een mooi glad en egaal oppervlak.

Lees meer

POEDER COATEN

Poedercoaten is een elektrostatisch verfproces waarbij met perslucht, negatief geladen poeder op een positief geladen werkstuk verstoven wordt. Hierdoor blijft het poeder tijdelijk aan het werkstuk plakken waarna het in een oven uitgemoffeld wordt. Nadat het product is behandeld is het krasvast en vochtresistent.

Lees meer

SCHOOPEREN

Schooperen, ook wel metalliseren of vlamverzinken genoemd, is het aanbrengen van een zink-aluminiumlaag op staal. De aangebrachte zinklaag biedt een bijzonder effectieve barriëre tegen roest. Vooral producten die worden blootgesteld aan weersinvloeden zijn goed beschermd door middel van schooperen. Schooperen is een tussenbehandeling, objecten worden eerst gestraald en kunnen na het schooperen verder worden bewerkt.

Lees meer

SPUITEN

Naast poedercoaten is het mogelijk om een object in iedere gewenste Ral-kleur te spuiten. Ook deze methode beschermt het materiaal tegen lichte beschadigingen of weersinvloeden.

Lees meer

Neem contact met ons op!

0493 689 702

Of vul het formulier in:

Kwaliteit

Kwaliteit staat bij ons voorop. Door de goede communicatie en afstemming met de klant komen wij tot een optimaal eindresultaat. Kwaliteitsbewaking is bij ons een vanzelfsprekendheid in het proces.

Lees meer

Bedrijfsfilm

Bekijk hier onze bedrijfsfilm, zodat u een duidelijke impressie krijgt van ons bedrijf.

Bekijk video

Robotlijn

Zo, vlak voordat we vanaf komende vrijdag drie weken van de zomervakantie mogen gaan genieten, hebben we nog een mooi  project mogen behandelen op onze robotlijn!

Bekijk dit project Bekijk alle projecten