Stuur ons een e-mail
Dan nemen we spoedig contact met u op.


Heeft u een vraag? 0493 689 702

Zinkfosfateren

Zinkfosfateren, een dijk van een corrosie werende voorbehandeling op staal.

Zinkfosfateren wordt als voorbehandeling op stalen ondergronden uitgevoerd om 2 redenen: een betere corrosiewering en een betere hechting van de opvolgende coating laag creëren.

Het proces van zinkfosfateren:

Straalbedrijf Asten brengt de zeer robuuste voorbehandeling laag aan door middel van dompelprocessen. In baden worden uw producten in korven en met behulp van een bovenloopkraan voorbehandeld. De processtappen volgen elkaar als volgt op: allereerst wordt alles alkalisch ontvet, waarna een grondige spoeling volgt. Vervolgens worden uw producten gebeitst en opnieuw gespoeld. Hierna volgt het daadwerkelijke zinkfosfateren, waarna uw producten gespoeld worden in water en demi-water. Na het drogen heeft zich een laag gevormd die een uitstekende corrosie beschermende eigenschappen bezit en een zeer goede basis vormt voor een duurzame hechting van de coating laag die volgt.

Badenreeks (8 baden):

3.400 x 1.000 x 1.500 mm

Ontvetten

1.250 kg

Beitsen

Zinkfosfateren (voor staal)

Passiveren (voor aluminium)

Neem contact met ons op!

0493 689 702

Of vul het formulier in:

Kwaliteit

Kwaliteit staat bij ons voorop. Door de goede communicatie en afstemming met de klant komen wij tot een optimaal eindresultaat. Kwaliteitsbewaking is bij ons een vanzelfsprekendheid in het proces.

Lees meer

Bedrijfsfilm

Bekijk hier onze bedrijfsfilm, zodat u een duidelijke impressie krijgt van ons bedrijf.

Bekijk video

Robotlijn

Zo, vlak voordat we vanaf komende vrijdag drie weken van de zomervakantie mogen gaan genieten, hebben we nog een mooi  project mogen behandelen op onze robotlijn!

Bekijk dit project Bekijk alle projecten